Időjárás

A hétvégén is marad a kánikula

Csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok.

2019.08.22 14:49MTI

A hétvégén is sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok. Marad a meleg is, 30 Celsius-fok körüli maximumokkal - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken több órára kisüt a nap. A Dunántúl északi felén, valamint az északi határvidéken néhol viszont előfordulhat zápor, zivatar is. A leghidegebb órákban 13-19 fok lesz. Napközben 28-33 fokig melegszik a levegő.

Szombaton is napsütéses lesz az idő. A Dunántúl nyugati, délnyugati felén lehetnek helyenként záporok, zivatarok. A minimumhőmérséklet 13-20, a maximumhőmérséklet 28-33 fok között alakul.

Vasárnap is nagyrészt napos időre lehet számítani. Helyenként - nyugaton és északon nagyobb eséllyel - előfordulhat zápor, zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-21, a legmagasabb hőmérséklet 29-34 fok között várható - olvasható az előrejelzésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.