Időjárás

Tele vannak az időjárási oldalak a magyar viharral - képek

Bejárták a közösségi oldalakat a nem mindennapi felvételek.

2019.07.29 13:41ma.hu

Újabb viharos hétvégén vagyunk túl. Szinte sehol nem maradt csapadék nélkül az ország a vasárnap folyamán sem. Többfelé ismét 30-40 milliméterrel gyarapodott a korábbi mennyiség. A felhőszakadásokat szélvihar, néhol jégeső is kísérték. Előzetes adatok alapján az erősebb cellák területén orkán erejű széllökés is előfordult. Az Országos Meteorológiai Szolgálat Karcagon 144 km/órás széllökést mért. A középső és déli országrészben az alkonyt követően hosszan húzódó peremfelhő is kialakult a zivatarok előterében. A látványos égi jelenségekről készült felvételekkel voltak tele a népszerű időjárási oldalak.

Siófok - videó

Szolnok

Szeged

Csongrád megye

Nagykanizsa

Budapest

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.