Időjárás

Megdőlt a hidegrekord

Múlt éjszaka Zabarban 3,5 Celsius-fokig csökkent a hőmérséklet.

2019.07.10 09:44MTI
Forrás: OMSZ Facebook

Szerdára virradó éjjel megdőlt az országos minimumhőmérsékleti rekord - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.

Az ország fölé áramló száraz, hűvös légtömeg és az átmenetileg felhőmentes idő hatására a múlt éjszaka Zabarban 3,5 Celsius-fokig csökkent a hőmérséklet, amely új rekord, az eddigi legalacsonyabb érték 4,3 fok volt Gagyvendégiben 2000-ben.

Az előrejelzés szerint a továbbiakban sem várható hőség. A nappali maximumok szerdán délután 22 és 26 fok között alakulnak. Késő estére 15 és 21 fok közé hűl le a levegő - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.