Időjárás

Még várni kell a kánikula visszatérésére

Kedd estig a Kárpát-medence fölé a tőlünk nyugatra elhelyezkedő magasnyomás peremén továbbra is hűvös, váltakozó nedvességtartalmú léghullámok érkeznek.

2019.07.09 07:10ma.hu

Kedden délen szakadozik a felhőzet, a nap nagy részében a változó felhőzet mellett több órára kisüt a nap, főként délen alakulhat ki helyenként záporeső. Az élénk, néhol erős északnyugati szél napközben ismét helyenként megerősödik - közölte a meteorológiai szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 17 Celsius-fok között valószínű, de az Északi-középhegység völgyeiben hűvösebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 23 és 27 fok között alakul.

Szerdán többnyire közepesen vagy erősen felhős ég mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Elsősorban a délnyugati és északkeleti határvidék közelében lehet néhol záporeső. Az északi, északnyugati szelet élénk vagy erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 15 fok között alakul, de néhol ennél néhány fokkal hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 25 fok között várható.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.