Időjárás

Több megyében figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt

A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között várható.

2019.06.25 07:33ma.hu

Kedd estig túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, a kevés gomolyfelhőből inkább csak nyugaton, délnyugaton fordulhat elő zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél megélénkül, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között várható. Késő estére 22 és 26 fok közé hűl le a levegő - írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Több keleti megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt. A hét közepén ismét kánikulára készülhetünk, ám ez nem lesz tartós, péntekre és a hétvégére ugyanis nagyjából 5-7 fokot már visszaesik a hőmérséklet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.