Időjárás

Heves zivatarok csaptak le Budapestre

A kidőlt fák és a letört faágak adják a legtöbb munkát a fővárosi tűzoltóknak.

2019.06.19 08:21Ma.hu
hirdetés

A II. kerületben, a Hidegkúti úton egy ötméteres faág úttestre és parkoló autóra dőlt, a raj megkezdte a fa eltávolítását.

A XIII. kerületben, a Tahi utcában egy tizenöt méteres fa gépkocsira dőlt, a tűzoltók eltávolították a fát. A Reitter Ferenc utcában egy ág villamosvezetéket érintve egy autóra esett, a helyszínre magasból mentő is érkezett. A Frangepán utcában egy fa kettétört, a tűzoltók eltávolítják. A Sógor utcában is fa dőlt ki, a tűzoltók megkezdték az eltávolítását.

A XIV. kerületben, az Egressy úton egy háromméteres faág lehasadt, a fővárosi hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították. A Szabács utcában egy tizenöt méter magas fa úttestre dőlt, a raj motoros láncfűrésszel avatkozott be. A Rákospatak utcában egy autóra dőlt fa miatt kértek segítséget. A tűzoltók folyamatosan dolgoznak a viharkárok felszámolásán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.