Időjárás

Már sok helyen hangosan dörög az ég, esik az eső

Budapest, Debrecen, Dunaharaszti, Halásztelek, Igal, Kadarkút, Százhalombatta, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szigetvár, Tab, Tamási, Tiszacsege, Tököl, Üllő és Zamárdi térségében már zivatar van.

2019.06.16 13:51ma.hu

Egy hullámzó frontrendszer hatására a már napok óta tartó kánikula lassan véget ér... a fronttal érkező nedves, labilis levegő miatt azonban fülledt időre készülhetünk... Budapest, Debrecen, Dunaharaszti, Halásztelek, Igal, Kadarkút, Százhalombatta, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szigetvár, Tab, Tamási, Tiszacsege, Tököl, Üllő és Zamárdi térségében már vihar van. A zivatarokhoz helyenként felhőszakadás, jégeső (2 centiméter átmérőnél nagyobb jégdarabokkal) és 60-70, egy-egy helyen 80-100 km/h-s szélrohamok társulhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.