Időjárás

Ezeken a szakaszokon számíthatnak torlódásra a közlekedők a vasárnapig tartó hőségriadó miatt

A napokban zajló felújítási munkálatok miatt elsősorban a gyorsforgalmi utakon várható torlódás, ezért a Magyar Közút minden közlekedőt arra figyelmeztet, hogy indulás előtt az időjárásnak megfelelően készüljön fel a hosszabb menetidőre.

2019.06.12 13:27ma.hu

A szerdától vasárnapig úton lévők főként a gyorsforgalmi utak egyes szakaszain számíthatnak hosszabb menetidőre munkavégzés miatt. 2019. június 12-én, szerdán az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán Tatabánya térségében, június 13-án, csütörtökön pedig ugyanezen a szakaszon, az autópálya Budapest felé vezető oldalán dolgoznak a szakemberek. Június 12. és 14. között, szerdától péntekig az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Gödöllő térségében végez burkolatjavítást a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, pénteken délután 14 órától az esti órákig várható jelentősebb forgalom és torlódás. Június 13-14-én, csütörtökön és pénteken főként az M7-M0-M5 útvonalon katonai konvoj mozgás várható, ami szintén lassíthatja a forgalmat. A kedvező időjárás miatt a balatoni forgalom is erősebb lehet a szokásosnál, június 14-én, pénteken délután és másnap, szombat délelőtt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, június 16-án, vasárnap pedig az autópálya Budapest felé vezető oldalán kell a szokásosnál hosszabb menetidővel számolnia a közlekedőknek. Június 11. és 16. között, keddtől vasárnapig zajlik az ország legnagyobb kerékpáros körversenye is, a Tour de Hongrie, amely 11 megyét érint és további ideiglenes útlezárásokkal, korlátozásokkal jár.

Éjszakai munkavégzésre június 15-én, szombaton az M0-ás autóút Budapest felé vezető oldalán a 6-os főúti csomópontban, az M3-as és az M25-ös út csomópontjában, illetve az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a 103-as és 113-as kilométerszelvények között kell számítani. Június 16-án, vasárnap éjszaka szintén az M3-as és az M25-ös út csomópontjában, illetve az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán a 103-as és 113-as kilométerszelvények között zajlik majd munkavégzés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.