Időjárás

Özönvízzel, jégesővel érkezett a vihar Magyarországra - videók

Jégesővel érkeztek a zivatarok Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Baranya megye több településére. Szegedet elöntötte a víz.

2019.04.11 07:02Ma.hu

A legtöbb csapadék az Időkép mérései szerint Kabán esett, itt összesen 30 mm gyűlt össze a délután folyamán.

A délkeleti országrészben az intenzívebb csapadékgócok rövid idő alatt többfelé 8-10 milliméter esővel öntözték a tájat - írja az Időkép. Egy erősebb zivatarcella Pest megye északi részén is kialakult, a mérések szerint Gödön és Leányfalun 14-14 mm esőt hagyott maga után - tudósított az Inforádió.

Szeged

Özönvízszerű esővel, hatalmas villámokkal, égzengéssel csapott le az év első igazi nagy vihara Szegedre és környékére. Újszegeden jég is esett, Felsővároson is volt jégeső fél hat körül - olvasható a Délmagyar cikkében. A videót látva elmondható, hogy az egész város egy nagy pocsolyává változott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.