Időjárás

Hétfőtől újra kell a kabát

Ismét front jön.

2019.03.24 11:15Ma.hu
hirdetés

Hétfőn egy hidegfront vonul át a Kárpát-medence felett, emiatt a jövő hét elején átmenetileg felhősebbre, csapadékosabbra, és szelesebbre fordul időjárásunk. Emellett pedig mérséklődik a nappali felmelegedés, a hét közepén általában 10 fok körüli csúcsértékekre van kilátás.

Kedden további hideg levegő áramlik térségünkbe. A középső országrészben erős, nyugaton és keleten viharos lökések kísérhetik az északi szelet. Várhatóan dél felé elvonul a felhőzet, észak felől felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. Említést érdemlő eső már nem valószínű.

Szerdán és csütörtökön mérséklődik, majd legyengül az északi szél. Túlnyomórészt napos időre van kilátás, de időszakos, mérsékelt felhősödésekkel. Komolyabb csapadék nem valószínű, elvétve lehet zápor.

Pénteken előreláthatólag melegedés kezdődik, hétvégére pedig ismét napsütéses és az évszakos átlagnál melegebb időre van kilátás, hűvös, foltokban fagyos hajnalokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.