Időjárás

Napsütéses, száraz idő várható a hétvégén

A hétvégén melegszik az idő, helyenként 20 foknál is melegebb lesz.

2019.03.21 15:00MTI

Emellett napsütéses, száraz időre kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken több órára kisüt a nap. Csapadék sehol sem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 4 fok között alakul. Fagyra elsősorban a Dunántúlon és az Alföld délnyugati felén, továbbá az Északi-középhegység területén kell számítani. Napközben 16-20 fokig melegszik a levegő.

Szombaton és vasárnap napos, száraz idő várható. A minimumhőmérséklet szombaton mínusz 2 és plusz 5, vasárnap mínusz 1 és plusz 6 fok között valószínű. A nappali maximumok szombaton 17-21, vasárnap 17-22 fok között alakulnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.