Időjárás

Szombat estétől ismét többfelé havazhat

A havazás zöme vasárnap hajnalban várható.

2019.01.18 15:50ma.hu

Dél-délnyugat felől nedvesebb légtömegek érkeznek szombat délutántól, vasárnap estig főként az ország délkeleti felén havazhat.

A pénteken átvonult hidegfront mögött átmenetileg szárazabb, majd szombat délutántól dél-délnyugat felől ismét nedvesebb légtömegek érkeznek térségünkbe, így szombat estétől többfelé számíthatunk havazásra, írja az Időkép.

Keleten, délkeleten havas eső is előfordulhat. A havazás zöme vasárnap hajnalban várható, így a lehulló hó a fagypont alatti hőmérsékletben a legtöbb helyen várhatóan megmarad, ugyanakkor vasárnap napközben a kevéssel fagypont fölötti hőmérsékletben főként a déli tájakon olvadni fog.

A csapadékzóna várhatóan vasárnap este kelet, északkelet felé hagyja el az országot, hétfőn ismét szárazabb időre van kilátás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.