Időjárás

Nem lesz fehér a karácsony

Úgy tűnik, be kell érnünk a mostani hóval, az ünnepekre a jelenlegi számítások szerint megenyhül az idő.

2018.12.18 19:03ma.hu
hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a hétvégétől enyhül az idő, kiszorulnak a fagyok az országból, így a most lehullott hó nagy része az ünnepekre elolvadhat - írja az Időkép.

A magasban ugyanis nyugatira, délnyugatira forduló áramlással enyhe, több alkalommal nedves levegő áramlik fölénk, amivel önmagában még nem is lenne gond, ha a felszín közelében gyenge maradna a légmozgás. Úgy tűnik viszont, hogy sokfelé élénk, erős nyugati-délnyugati szél támad, mely jelentős mértékben hozzájárul majd az enyhüléshez.

Már hétvégén, valamint szenteste napján is bőven 0 fok fölé melegedhet napközben a levegő, és az éjszakai fagyok is egyre kevésbé lesznek jellemzőek. A csapadék is egyre inkább folyékony halmazállapotban érkezhet, így ha fog is esni valami szenteste, az nagy valószínűséggel eső lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.