Időjárás

Mutatjuk, mikor jön egy kis enyhülés

A mínusz 10 fokok után kissé visszavesz a tél.

2018.11.29 07:33ma.hu

Csütörtökön változóan felhős, nagyrészt napos időre számíthatunk. Esetleg délkeleten fordul elő hószállingózás. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint reggel -10 és -5, délután -3 és +2 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken napközben felhősödésre számíthatunk, de csapadék estig nem fordul elő. Ismét kemény fagyokra készülhetünk: -10, -3 fok ígérkezik reggel. Délután mindössze fagypont körül valószínű a hőmérséklet.

Szombaton tovább növekszik a felhőzet, a Dunántúlon kisebb hóesés, hószállingózás is előfordul. Marad a hideg téli idő - december első napján.

Vasárnap változóan felhős, párás időre van kilátás. Fokozatos enyhülés kezdődik: délután már 0 és +5 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfőn erősen felhős idő valószínű, eleinte vegyes, majd egyre inkább folyékony halmazállapotú csapadékkal. Tovább enyhül az idő.

A címlapfotón: egy tolólapos traktor havat kotor Kékestetőn 2018. november 27-én. Fotó: MTI/Komka Péter

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.