Időjárás

A havazás után sűrű köd miatt adtak ki figyelmeztetést

A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között várható.

2018.11.21 07:40ma.hu

Szerdán borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. További eső, illetve szitálás tulajdonképpen bárhol lehet. A Tiszántúlon megélénkülhet az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között várható, a Tiszántúlon lesz az enyhébb idő. Késő estére 2 és 6 fok közé csökken a hőmérséklet - írja a Kiderül.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint a sűrű köd leginkább a Nyugat-Dunántúlon maradhat meg tartósan. Emellett a magasabban fekvő helyeken az alacsonyszintű felhőzet miatt is tartósan rossz látási viszonyok várhatók.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.