Időjárás

Senki sem szólt a Mátrában aszfaltozó munkásoknak, hogy esik a hó, így a sószóróval együtt tarották fel a forgalmat

Enyhe képzavar a Mátrában.

2018.11.19 19:01ma.hu

A Prototípusok & egyedi járművek Facebook-oldalán jelent meg a lenti fotó, amint egy sószóró autó és egy aszfaltozó jármű együtt állták el a helyközi buszjárat útját - meg persze sokakét is.

Prototípusok & egyedi járművek Facebook-oldal

Többfelé havazott hétfőn Magyarországon, egyes területeken néhány centiméteres hóréteg is kialakult - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. Érdemi hóréteg hétfő reggelre a Nyugat-Dunántúlon alakult ki, ott 1-5 centiméternyi hó hullott, az osztrák határhoz közelebb eső részeken esett több. A figyelmeztetéseket már a hétvégén kiadták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.