Időjárás

Téliesre fordul az idő, a jövő héten már havazhat

Fagyos reggelek jönnek, hétfőre pedig az első hópelyhek is megérkeznek.

2018.11.16 10:13ma.hu

Pénteken napos, tiszta időre számíthatunk, csak kevés helyen képződhet pára. Az északkeleti szél megélénkül. A Köpönyeg.hu jóslata szerint reggel 1, délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétvégén marad a napos, száraz és egyre hidegebb időjárás. Vasárnap estig csapadék nem valószínű. Reggelente már országos fagyra készülhetünk, és délutánonként is mindössze 5-10 fok lesz.

Hétfőn gyakran lesz erősen felhős az ég, és a Dunántúlon eső, havas eső, néhol hózápor is kialakulhat. 5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedden erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható csapadék: eleinte északon és a hegyekben havazhat, majd egyre inkább eső ígérkezik. A keleti szél megerősödik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.