Forgószél

Brutális hurrikánként csap le az USA-ra Florence, nagy pusztítást fog végezni

Egyre nagyobb a pánik a közelgő katasztrófa előtt. Florence nyomában jár ugyanis Helene és Isaac, a következő két vihar.

2018.09.10 10:00ma.hu
hirdetés

Ezen a héten éri el az Egyesült Államok keleti partját a Florence nevű hurrikán, amely az előrejelzések szerint 4-es fokozatúra erősödve csak le a partvidékre: Florida állam északi csücskétől Észak-Karolináig érhet partot, de készenlétben áll Virginia és további államok is. A lakosságot evakuálásra készen tartják az érintett térségekben. Florence (AL06) jelenleg 22 km/órás sebességgel halat, 56 km/órás széllel, 74 km/órás erősségű széllökésekkel.

Ki tudja, hol áll meg...


Ahol lecsap, ott kő kövön nem marad - heves esőzések és áradások kísérik útját


Florence nyomában jár Helene és Isaac, a következő két vihar


Kiürültek a boltok

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.