Időjárás

Országszerte felhőszakadásra is figyelmeztetnek

A hőség mellett a felhőszakadás veszélye miatt is országszerte figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára.

2018.08.01 07:13MTI

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint a tartós hőség miatt Baranya megye kivételével az egész országban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Emellett az egész országra a felhőszakadás veszélye miatt is elsőfokú figyelmeztetést adtak ki szerdára.

Az előrejelzésben azt írták: többórás napsütés várható, de többfelé kell záporra, zivatarra számítani, amelyet felhőszakadás is kísérhet. A szél megélénkül, zivatarok környezetében erős, viharos is lehet. A hőmérséklet délután 28 és 32 fok között alakul. Késő estére 21 és 26 fok közé hűl le a levegő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.