Időjárás

Temérdek fakidőlés okoz gondot Pest megyében

Temérdek fakidőlés okoz gondot órák óta Pest megye számos területén, helyenként szinte derékig áll a víz az esőzések miatt elöntött pincékben.

2018.07.24 02:40ma.hu

A felgyülemlő esővíz és a kidőlt fák okozzák a legtöbb gondot Pest megyében, az ország középső része felett elvonuló zivatarlánc nyomán. Dunaharasztiban, a Vásárhelyi Pál utcában egy ház pincéjét öntötte el az esővíz. Egy ember a helyiségben rekedt, őt a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók mentették ki. A városban több pince, garázs is víz alá került. Üllőn, a Hunyadi utcában egy körülbelül ötven négyzetméteres pincében hetven centiméter magasan állt a víz, a helyi önkéntes tűzoltók megkezdték a szivattyúzást. Ugyancsak Üllőn, a Vasadi utcában egy körülbelül nyolcméteres fa távközlési vezetékre és lakóházra dőlt. A monori hivatásos tűzoltók láncfűrésszel avatkoznak be. Kókán, a Kossuth Lajos utcában egy tizenkét négyzetméter alapterületű melléképület tetejét leszakította a szél, a nagykátai hivatásos és a kókai önkéntes tűzoltók dolgoznak a károk felszámolásán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.