Időjárás

A BKK több járatát is elmosta az eső, a 3-as metró megint füstölt

Fennakadások vannak a budapesti tömegközlekedésben, azaz csak a szokásos.

2018.07.23 18:28ma.hu

Az utasok türelmét kéri Facebook-oldalán a BKK, ugyanis több járatukat is elmosta az eső.

Közleményük szerint a 96-os, a 124-es, a 225-ös és a 296-os busz terelve jár, nem érinti a Sződliget utca és a Pozsony utca megállót, a 197-es autóbusz pedig nem közlekedik.

Emellett egy rövid ideig az 50-es villamos helyett is csak pótlóbuszok közlekedtek egy szakaszon, a problémát azonban itt már helyreállították.

A vihar okozta fennakadásokon kívül a 3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között. A problémát nem a vihar, hanem járműhiba okozta, hétfő délután ugyanis az egyik kocsiban füstöt éreztek az utasok. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye szerint a Pöttyös utcai megállóhoz riasztották a tűzoltókat, a metró tűzjelzője is beindult. Az állomást kiürítették. A tűzoltók már nem tapasztaltak füstöt, de áramtalanították a szerelvényt.

Ekkora tömeg volt a Nagyvárad téren - borsonline.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.