Időjárás

Semmit sem kímél az időjárás

A fővárosban és Pest megyében is több helyen okozott károkat a vihar.

2018.07.23 13:58ma.hu

Budapest XII. kerületében, az Istenhegyi úton egy leszakadt faág villanyvezetékre esett. A helyszínre a fővárosi hivatásos és a rózsadombi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik eltávolították az ágat. Zuglóban, a Bolgárkertész utcában egy fa körülbelül hatméteres ága lehasadt, a tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. A XVIII. kerületi Gyergyó utcában is tűzoltói segítséget kértek, egy oktatási intézmény pincéjében összegyűlt esővíz miatt. Pest megyében, a ceglédi Törteli úton egy egészségügyi intézmény alagsorában gyűlt össze az esővíz, amely a járdát és parkolót is több száz négyzetméteren elöntötte. A város hivatásos tűzoltói szivattyúval avatkoznak be. Cegléden a Dugovics utcában is a tűzoltók segítségét kérték, mert egy garázssornál áll a víz - írta a Katasztrófavédelem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.