Időjárás-jelentés

Napsütéses idő várható a hétvégén

Szombaton napközben 26-31, vasárnap 25-30 fokig melegszik a levegő.

2018.07.12 18:13MTI

Napsütéses idő várható a hétvégén, csak néhol lehet zápor. Emellett többfelé 30 fokos meleg lesz, de élénk, helyenként erős lesz a szél - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken túlnyomóan napos idő valószínű csapadék nélkül, de a szél megélénkül, többfelé megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 12-18, a legmagasabb hőmérséklet általában 27-30 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap nagyrészt napos idő várható, de néhol kialakulhat zápor, esetleg zivatar. A szél továbbra is élénk, helyenként erős lesz. Szombaton a leghidegebb órákban 12-18, vasárnap 13-19 fok lesz. Szombaton napközben 26-31, vasárnap 25-30 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.