Időjárás

5 nap tuti nyár jön

Végre hétvégén is jó idő lesz, több napsütést és enyhébb éjszakákat ígér a meteorológia.

2018.07.03 09:15ma.hu

Ma estig nagyobbrészt derült vagy gyengén felhős lesz az ég, ismét sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem várható. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban délután 27, késő este 23 fok körül alakul.

A hét közepén több órára kisüt a nap.

Erőteljesebb gomolyfelhő-képződésből főként a Dunántúlon és északkeleten fordulhat elő helyenként zápor, néhol zivatar. Pénteken több helyütt is számítani lehet záporesőre, zivatarra.

Szombaton csökken a felhőzet, egyre inkább délen és keleten várható, vasárnap pedig már csak elvétve valószínű csapadék.

Enyhébbek lesznek az éjszakák, és tovább erősödik a nappali felmelegedés. A maximum-hőmérséklet a hét közepén helyenként a 30 fokot is meghaladhatja.

A hétvégén is csupán egy-két fokos lehűlésre van kilátás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.