Időjárás

Hatalmas tornádó tombolt május közepén Németországban - videók

Döbbenetes felvételek kerültek fel a közösségi oldalakra! Május 16-án óriás forgószél szaggatta meg a németországi Lobberich és Viersen települések környékét.

2018.05.17 11:24ma.hu

Hatalmas szélvihar csapott le szerdán a kora esti órákban az Észak-Rajna-Vesztfália tartományra, ahol jelentős anyagi károkat okozott. Hírügynökségi jelentések szerint a hirtelen támadt tornádó először Mönchengladbach külvárosán söpört végig, majd az onnan pár kilométerre lévő Viersen felé vette az irányt, és Lobberich-et sem kímélte. Komoly károk keletkeztek, ami főként az infrastruktúrát érintették, ezek felszámolása jelenleg is tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.