Időjárás

Riasztás - itt önt el mindent a víz

Frissítette riasztási térképét az OMSZ.

2018.05.15 09:41ma.hu
hirdetés

Ma napközben és éjjel az ország északnyugati harmadán valószínű a legkevésbé zivatar. Zivatarhoz átmenetileg erős vagy viharos széllökés (50-75 km/h), jelentős csapadék (ált. 10-25, kis eséllyel > 30 mm) és kisméretű jég (< 2 cm) társulhat. Keleten egy-egy intenzív zivatar is lehet, amelyet 80 km/h feletti szélroham és nagyobb méretű jég (> 1-2 cm) kísérhet. Szerdán helyenként alakulhat ki (várhatóan nem heves) zivatar.

Nagy csapadék esélye szerdán a Tiszántúlon: szerdán elsősorban a Tiszántúlon sokfelé valószínű jelentős vagy nagy mennyiségű (ált. 15-35, lokálisan > 40 mm) csapadék. *Az előrejelezett csapadékmennyiség jelentős bizonytalansággal terhelt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.