Időjárás-jelentés

Nyárias lesz a hosszú hétvége

Hidegfront érkezik, észak-nyugaton hideg, délkeleten meleg idővel.

2018.04.26 06:20ma.hu

Péntek
Fokozatosan csökken a felhőzet, és többórás napsütés várható. A délkeleti szél megélénkül. Reggel 5 és 12 fok között, délután 21 fok körül alakul a hőmérséklet -írta a köpönyeg.hu előrejelzésében.

Szombat
Kevés gomolyfelhő zavarja a ragyogó napsütést, záporra kicsi az esély. 25 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Vasárnap
Sok napsütés, délután erőteljes gomolyfelhő-képződés valószínű záporokkal, zivatarokkal. Nyárias időnk lesz 27 fok körüli maximumokkal.

Hétfő
Gomolyfelhős időre van kilátás szórványos záporral, zivatarral. Estétől megerősödik az ÉNy-i szél. 24-29 fokos meleg ígérkezik.

Kedd
Május 1-jén napos idő lesz gomolyfelhőkkel, melyekből továbbra is előfordul zápor, zivatar. A csúcshőmérséklet 22-27 fok között alakulhat.

Fronthatás: hidegfront

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.