Időjárás

A nyárias hétvége után ilyen időre kell számítanunk

Ha kirándulást, kinti programot tervez, akkor használja ki a napsütéses, meleg hétvégét, mert a hét elején erős szél mellett záporok és zivatarok érik el hazánkat!

2018.04.21 16:19ma.hu

Szombaton még ragyogóan napos időre számíthatunk kevés fátyolfelhőzettel, eső biztosan nem lesz. Délután 21 és 26 fok között alakul a hőmérséklet, így bátran tervezhet kinti programot!

Vasárnap is marad a kellemes tavaszi idő sok napsütéssel. Estefelé elvétve már előfordul zápor, zivatar, de 25 fok körüli meleg lesz.

Hétfőn eleinte marad a szikrázóan napos idő, majd erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és záporok, zivatarok alakulnak ki. Estétől és zivatarok környezetében megerősödik az ÉNy-i szél. A hőmérséklet azonban továbbra is 25-28 fok között alakul.

Kedden viharossá fokozódó ÉNy-i szél jelzi a hidegfront átvonulását, futó záporok fordulnak elő. 15 és 22 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Szerdán már újra naposra fordul az idő, csapadékra kicsi az esély. 24 fok körüli kellemes hőmérséklet ígérkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.