Időjárás

Ön is élvezi a tavaszi időjárást? Jön a hidegbetörés, mutatjuk

A gomolyfelhők estére feloszlanak, ugyanakkor délnyugat felől a felhőzet északkelet felé terjeszkedik, a több és vastagabb felhő az ország délnyugati felén valószínű.

2018.03.13 17:06ma.hu

Elsősorban a Nyugat- és Dél-Dunántúlon, a Dél-Alföldön valószínű eső, zápor, kedd este délnyugaton, szerdán nyugaton egy-egy zivatar sem kizárt. Napközben többfelé megélénkül, a délnyugati és északkeleti területek kivételével megerősödik az északnyugati szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7 fok között alakul, az Északi-középhegység völgyeiben gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 9 és 15 fok között valószínű, délkeleten várható a melegebb.

De lássuk, mi várható hosszabb távon

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.