Időjárás

Változékony, de egyre enyhébb idő jön

Erősödik a nappali felmelegedés.

2018.03.07 09:17ma.hu

Csütörtök sélelőtt erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Főleg délen és a középső tájakon fordul elő eső, zápor. Délután nyugat felől csökken a felhőzet, egyre többfelé süt ki a nap. Az ÉNy-i szél megélénkül. Erősödik a nappali felmelegedés: a Köpönyeg.hu előrejelzése szerint 5 és 11 fok között alakul délután a hőmérséklet.

Pénteken változóan felhős idő lesz, ÉK-en lehet a legtöbb felhő - itt kisebb csapadék is kialakul. Élénk lesz a nyugati légmozgás. 7 és 14 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétvégén gyakran lesz erősen felhős az ég. Szombaton elszórtan, vasárnap szórványosan fordul elő záporeső. A DNy-i szél erős lesz. Tovább melegszik a levegő: szombaton 14, vasárnap már 16 fok körül várható a csúcsérték (ÉK-en továbbra is hűvösebb idő ígérkezik).

Hétfő délelőtt nagyrészt napos, délután felhős idő valószínű. Délután szórványosan lehet zápor, sőt egy-egy zivatar is kitörhet. 15 fok ígérkezik. Kettősfronti hatás várható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.