Időjárás

Éjszaka jön az extrém hideg

Az ország jelentős részén mínusz 20-22 fok alá is süllyedhet a hajnali hőmérséklet és várhatóan csütörtökön napközben sem emelkedik -6-7 fok fölé.

2018.02.28 17:25ma.hu

Éjszaka kezdetben még a középső országrészben több lesz a felhő, gyenge havazás előfordulhat, később megszűnik a csapadék, mindenütt kiderül az ég. Holnap a hajnali óráktól délnyugat felől fokozatosan megnövekszik, déltől meg is vastagszik a felhőzet, és késő délutántól egyre több helyen valószínű ismét havazás. Északkeleten egész nap túlnyomóan napos időre számíthatunk. Éjszakára mindenütt mérséklődik, majd holnap megélénkül a keleti, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -13 és -19 fok között várható, de a derült, vastagabb hóval borított tájakon, elsősorban a Nyugat-Dunántúlon és az Északi-középhegység völgyeiben -22 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön -2 és -7 fok között alakul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.