Időjárás

Szibériai eredetű hideg jön

Mínusz 15 fok is lehet.

2018.02.23 09:13ma.hu

Szombaton ÉK felől szakadozik, csökken a felhőzet, több helyen számíthatunk napsütésre. Elszórtan fordul elő hózápor. Az ÉK-i szél megélénkül. A Köpönyeg.hu jóslata szerint erős lehűlés kezdődik. Reggel -5, délután 0 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap változóan felhős idő várható, elszórtan hózáporokkal. Megerősödik az ÉK-i szél, mely hófúvást okozhat. Szibériai eredetű hideg levegő áramlik térségünkbe. Reggel -15 és -5, délután -7 és -2 fok valószínű.

Hétfőn erősen megnövekszik a felhőzet. Eleinte inkább csak DK-en, estétől máshol is lehet havazás. Erős marad a szél, ezért hófúvás továbbra is lehet. Zord hideg lesz reggel (-15, -7), és délután is fagyos marad az idő (-7, -1 fok).

Kedden borult idő lesz, ÉNy-on csak néhol máshol többfelé havazással (1-6 cm). Marad az egész napos fagy (Tmin: -10, Tmax: -5 fok körül alakul).

Szerdán egyre kevesebb helyen hullik újabb hó, csökken a felhőzet. Reggel -11, délután -4 fok körüli értékeket mérhetünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.