Időjárás

Agyon is csaphatta volna a férfit a hatalmas jégdarab - videó

Majdnem frászt kapott egy munkás Londonban, amikor nem messze tőle becsapódott egy 20 kg-os jégdarab.

2018.02.10 17:25ma.hu

Nem városi legenda, valóban az égből pottyant egy "jéghegy" az útra, közel egy úttisztító munkáshoz. A 20 kilós jégdarab ha kicsit arrébb esik, meg is ölhette volna a férfit. A térfigyelő kamerák rögzítették az esetet.

Az egyik szemtanú, egy taxis, azt monda, olyan volt a jelenet, mintha a Holnapután című katasztrófafilmet nézte volna. "Olyan zajjal csapódott be, hogy azt hittem, meteor zuhant le az égből."

Sokak szerint egy repülőről zuhanhatott le a jég, a Polgári Légiközlekedési Hatóság szerint évente mintegy 30 ilyen esetet regisztrálnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.