Havazás

Ennyire sikerült megtisztítani az M7-est - fotók

Egy ciklonnak köszönhetően havazni kezdett az ország nyugati részén, ami mindenkit igen váratlanul ért.

2018.02.07 15:57ma.hu

Úgy látszik, a havazás mindenkin kifog. Az oroszok annyi havat kaptak, hogy majdnem belefulladtak, Párizsban nem sok esett, de az váratlanul - tényleg, hiszen évtizedek óta nem volt ez jellemző a francia fővárosra, a lényeg, hogy megbénult a közlekedés.

Hazánkban sem volt jobb a helyzet, miután egy ciklonnak köszönhetően havazni kezdett az ország nyugati részén. Minden volt a sztrádán, keresztbe fordult, gépkocsikat szállító kamion, tűzoltóautó és hát igen, hó. A szakembereket ismét váratlanul érhette a lehulló csapadék, így nem sikerült teljesen eltakarítani a hóréteget az autópályáról. A műszaki mentést is így hajtották végre a délelőtt folyamán.

MTI Fotó: Varga György




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.