Időjárás-jelentés

Akár 10 centis hó is lehet ezekben a megyékben!

Fehérré változott reggelre az ország.

2018.01.21 08:08ma.hu

Akár 10 centis hóréteg is kialakulhat Pest, Komárom-Esztergom, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A déli országrészben és keleten havas eső vagy eső is előfordulhat.

Vasárnap borult lesz az ég. Kelet felé egyre több helyen várható havazás, délen havas eső, eső is előfordulhat. A Nyugat-Dunántúlon már délelőtt megszűnik a csapadék, és a déli óráktól a középső országrészben is egyre kevesebb lesz.

Az északi szél megélénkül, a Dunántúlon többfelé megerősödik. A hőmérséklet napközben -1 és +4 fok között alakul, késő estére +1 és -3 fok közé hűl le a levegő.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.