Időjárás-jelentés

Tartós ködre figyelmeztet az OMSZ

A Dunántúl nyugati felén lehet a legtöbb felhő, ott néhol tartósan megmaradhat a köd és jelentéktelen szitálás is előfordulhat.

2018.01.08 07:07ma.hu

Másutt lassan kitisztul a levegő, a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett némi napsütésre is számíthatunk, de felhős jellegű lesz az idő.

Délután a középső és keleti területeken átmenetileg jobban csökkenhet a felhőzet. Helyenként megélénkül a keleti, délkeleti szél. A hőmérséklet délután általában 6 és 13 fok között várható, a tartósan borult, ködös részeken lesz a hűvösebb. Késő estére 2 és 7 fok közé hűl le a levegő.

Hétfő reggelre elsősorban a Dunántúlon képződött több helyen sűrű köd, amelyek ma napközben annak nyugati, déli részén maradhatnak meg tartósabban.  Az OMSZ négy megyére, Somogy, Vas, Veszprém és Zala megyére tartós, sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.