Időjárás-jelentés

Még akár 15 fok is lehet!

A Kárpát-medence térségét meleg, változó nedvességtartalmú légtömegek érik el, melynek hatására marad a szokásosnál enyhébb idő.

2018.01.05 06:43ma.hu

A ködfoltok feloszlanak, de az északkeleti megyékben továbbra is maradhatnak tartósan borult, párás körzetek. Délelőtt sokfelé csökken a felhőzet, a változóan felhős idő mellett számíthatunk több-kevesebb napsütésre, de átmenetileg erősen felhős időszakok is lehetnek. A délelőtti órákban a keleti határnál néhol kisebb eső még előfordulhat. A déli, délnyugati szelet élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8-13, de a borult, párás tájakon 4-7 fok között alakul. Késő estére 2 és 9 fok közé hűl le a levegő. Ha így folytatja az időjárás, már nem sokat kell várni a 15 fokos tavaszi időre sem...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.