Időjárás

Székesfehérvár karácsonyfáját is kidöntötte a viharos szél...

Feldöntötte a viharos szél a város karácsonyfáját Székesfehérváron. A hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, ahol átvizsgálták a környéket, és megállapították, hogy a fa díszletekre dőlt, nincs alatta senki. A fát sajnos jóval vízkereszt előtt el kellett vinni a térről.

2017.12.29 09:58ma.hu

A karácsonyfát nem lehetett visszaállítani, így a hivatásos tűzoltók a Városgondnokság rendezvény- és parkfenntartási csoportjának munkatársaival és a Székesfehérvári Önkéntes Tűzoltó Egyesülettel együtt felaprították és elszállították. A hatalmas fából szociális tűzifa lesz januárban. A fa alatt a kisvonat alagútja összetört, a vonatot azonban épségben húzták ki a tűzoltók. Néhány díszlet is összetört, komoly kár szerencsére nem keletkezett - írja a szekesfehervar.hu.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.