Időjárás-jelentés

Fákat csavart ki a viharos erejű szél Győr-Moson-Sopron megyében

Fákat csavart ki a viharos erejű szél Győr-Moson-Sopron megyében, a tűzoltókat hétfő estig csaknem 30 helyszínre riasztották.

2017.12.12 07:45ma.hu

A megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy kicsavart és úttestre vagy háztetőre dőlt fákhoz, valamint leszakadt villanyvezetékekhez és megtépázott háztetőkhöz vonultak ki a tűzoltók. Az esetek során senki sem sérült meg - tette hozzá.

Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapja szerint Öttevényen a Fő utcában gyökerestül fordított ki a szél egy fát, amely kárt tett egy lakóház teraszában és kéményében. Győrújbaráton, a Nagy Lajos utcában egy ház kertjében dőlt ki egy fa, amely félig eltorlaszolta az utat. Győrben a Szent István úton egy társasház tetejét bontotta meg a szél, míg a Rónay Jácint utcában egy autóra dőlt egy fa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.