Időjárás

100 kilométer/órás széllökések is jöhetnek

Több dunántúli járásra másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat a viharos szél veszélye miatt hétfő délután.

2017.12.11 15:07MTI

Az érintett területeken a következő órákban akár 90 kilométer/óránál erősebb széllökések is lehetnek.

Az MTI-hez eljuttatott éjfélig szóló figyelmeztetés szerint Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas és Veszprém megyét érintően várható másodfokú riasztások. Budapesten és Pest, Fejér, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Somogy és Zala megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Azt írták: kedd délelőttig sokfelé lesz viharos a déli szél. A Dunántúl északnyugati felén és a hegyekben erős viharra (90-100 kilométer/órás széllökésekre) is számítani kell. Kedd késő délelőttől jelentősen veszít erejéből a szél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.