Időjárás

Ónos eső miatt adtak ki figyelmeztetést

Folytatódik a hideg, borús, csapadékos, téli idő.

2017.12.04 09:49ma.hu

Hétfőn legfeljebb csak rövid időre süthet ki a nap. Emellett több helyen valószínű csapadék: reggel északnyugaton havazás, majd a Dunántúlon inkább eső, havas eső, másutt hó, havas eső, este délen néhol ónos eső sem kizárt. A szél gyakran élénk, helyenként erős lesz. A leghidegebb órákban általában mínusz 7 és mínusz 1 fok között, de a gyengén felhős, szélvédett, havas tájakon mínusz 10 fok körül alakul a hőmérséklet. Napközben 0-4 fokig melegszik a levegő.

Éjfélig öt megyére (Zala, Somogy, Tolna, Baranya, Bács-Kiskun) adtak ki elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést ónos eső veszélye miatt.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.