Havazás

Nem jár a vonat Balassagyarmat és Szügy, valamint Szokolya és Vác között

A buszos pótlást az útviszonyok miatt nem engedélyezi a hatóság.

2017.11.30 10:35ma.hu

Fa dőlt a vágányra Balassagyarmat és Szügy, valamint Szokolya és Vác között, a vonatok nem járnak ezeken a szakaszokon - tájékoztatta a Mávinform csütörtök reggel.

Urbán Attila sajtóügyeletes közleményében azt írta, hogy a Balassagyarmat-Aszód és a Vác-Balassagyarmat vonalon jelentős késésre kell számítani.

A buszos pótlást az útviszonyok miatt nem engedélyezi a hatóság.

Betonelemeket szállító kamion szenvedett balesetet az M1-esen

Szalagkorlátnak ütközött, majd árokba hajtott egy betonelemeket szállító kamion csütörtökön reggel az M1-es autópályán, Nagyszentjános közelében, a Győr felé vezető oldalon, a 104-es kilométernél. Az sztrádát lezárták, mert betontörmelékek borítják az utat. A győri hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Árokba csúszott egy autóbusz a 25-ösön

Letért az úttestről és árokba csúszott egy autóbusz csütörtökön reggel Borsodnádasd közelében, a 25-ös főút Szentdomonkos felé vezető szakaszán. Az ózdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és felfogják a belőle folyó olajat. A baleset, amelyben az elsődleges hírek szerint senki sem sérült meg, akadályozza a forgalmat az érintett útszakaszon.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.