Havazás

Forgalomkorlátozást rendeltek el a 2-es úton Nógrád megyében

A tehergépjárművek a kijelölt parkolókban várhatják meg a tilalom feloldását.

2017.11.30 09:39MTI

FRISS: Feloldották a tehergépjárművek forgalomkorlátozását Nógrád megyében

Újra közlekedhetnek a 7,5 tonna össztömeg feletti járművek a 2-es főúton Nógrád megyében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel. Nágel Tamás elmondta: visszavonták az intenzív havazás miatt reggel elrendelt a korlátozást, így a kamionok újra közlekedhetnek a 2-es főút Nógrád megyei szakaszán.

Somoskőújfalu - MTI Fotó: Komka Péter

A 2-es út teljes Nógrád megyei szakaszán korlátozzák a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű járművek közlekedését - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Nágel Tamás elmondta: az intenzív havazás miatt csúszóssá váltak az utak, ezért rendelték el a korlátozást. A tehergépjárművek a kijelölt parkolókban várhatják meg a tilalom feloldását.

Salgótarján - MTI Fotó: Komka Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.