Időjárás-jelentés

Közép-Makedóniában majdnem elsodorta a hidat a hömpölygő víz - képek!

Napok óta borzalmas időjárás tombol a térségben.

2017.11.18 17:10ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, szélsőséges időjárás gyötrti Görögországot, komoly áradások okoznak tragédiát a térségben. A Közép-Makedónia nevű tartományában fekvő Piería prefektúrában készült a lenti felvétel, amelyen egy híd látható, amint az erőtejesen hömpölygő víz majdhogynem elmossa. Piería számos jelentős régészeti területnek ad otthont, úgy mint Dion, Püdna vagy Platamonasz, Leibethra és Pimpleia. Görögország legmagasabb hegye, az Istenek lakhelye, az Olümposz is itt magasodik. A Égei-tenger partján fekvő része kedvelt nyaralóhely.


Ez hömpölyög felettük

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.