Időjárás-jelentés

Ha a horvát rendőrség lezárja az autópályát a nagy szél miatt, nem véletlenül teszi - videó!

Ennek a járműnek a sofőrje viszont figyelmen kívül hagyta a lezárást.

2017.11.16 06:35ma.hu

A Bóra (horvátul bura) az isztriai és dalmát tengerparton, legtöbbször a téli évszakban fújó száraz, hideg szél, időnként rendkívül erős rohamokkal. Horvátországban a már orkán erejű szél és vihar komoly fennakadásokat okozott a közlekedésben, ezért az ország belsejéből Isztria és Dalmácia felé mindkét irányban lezárták a forgalmat a kamionforgalom elől. Azonban akadt olyan sofőr, aki fittyet hányt az időjárási figyelmeztetésekre, illetve a rendőrségi lezárásra. Ha nincs ilyen rutinja, mint amit a videón látni, akkor talán már nem is élne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.