Időjárás

Napsütés, szélvihar, hózápor - ilyen időre számíthatunk

Bár pénteken mindenütt számíthatunk napsütésre, vasárnap már nagyjából mindenhol esőre számíthatunk, hétfőn pedig hózáporok is lehetnek a hegyekben.

2017.11.09 11:38ma.hu

Csütörtökön gyakran erősen felhős, párás időre számíthatunk, de csapadék inkább csak a hajnali, reggeli órákban fordul elő. Reggel 6, délután 11 fok körül alakul a hőmérséklet - írja a köpönyeg.hu.

Pénteken változóan felhős időre számíthatunk, mindenhol kisüthet a nap. Esőre kicsi az esély. A csúcshőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

Szombat erősen felhős, reggel és este párás idő várható. Estétől ÉNy-on már előfordul eső, zápor. 11 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Vasárnap beborul az ég, és nagyobb területen ered el az eső. Délutántól megerősödik az ÉNy-i szél. 9 fok köré csökken a hőmérséklet.

Hétfő viharos széllel markáns hidegfront érkezik, melynek hatására felszakadozik a felhőzet, már csak futó záporok, a hegyekben hózáporok alakulnak ki. Lehűl a levegő: délután már csak 3-8 fok várható.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.