Időjárás-előrejelzés

Komoly eső, lehűlés!

A hét második felében átmenetileg erősödik a nappali felmelegedés: 15 és 21 fok között várható a csúcsérték.

2017.10.22 08:23ma.hu

Hétfő
Nemzeti ünnepünk napján borult időre számíthatunk, sokfelé esővel. A középső és a keleti tájakon jelentős mennyiségű (akár 30-50mm) csapadékra készülhetünk. Az északi szél több helyen viharossá fokozódik. Erős lehűlés várható: délután mindössze 8 és 13 fok között alakul a hőmérséklet. Hidegfronti hatás érvényesül - írja a Köpönyeg.hu.

Kedd
Eleinte még előfordul eső, majd fokozatosan csökken a felhőzet, és előbukkan a nap. Mérséklődik az eleinte még erős légmozgás. 11 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Szerda
Reggel párás, napközben változóan felhős idő várható. Csapadék nem lesz. Reggel 6, délután 15 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Csütörtök, péntek
Marad a változóan felhős idő, miközben átmenetileg erősödik a nappali felmelegedés: 15 és 21 fok között várható a csúcsérték. A DNy-i szél mindkét nap megélénkül.

Hétvége
Erősen felhős időre, többfelé esőre, záporra van kilátás. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. Lehűlés kezdődik: szombaton 13, vasárnap 11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.