Időjárás-jelentés

Sokfelé ismét sűrű köd várható

Számottevő csapadék délutánig sehol sem lesz, majd délután és este az északi, északkeleti megyékben elszórtan kisebb eső, zápor előfordulhat.

2017.10.21 09:56MTI

A tartós, sűrű köd miatti figyelmeztetést szombatra is a fél országra kiadta az Országos Meteorológiai Szolgálat. Veszélyjelzésükben azt írták: a péntek éjjel az ország északi felében képződött tartós, sűrű köd szombaton napközben sok helyen a péntekihez képest hamarabb feloszlik, de az északnyugati régióban meg is marad.

A sűrű köd veszélye miatt Budapestre, valamint Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki figyelmeztetést. Ezeken a területeken arra kell készülni, hogy csak pár száz méter lehet a látótávolság.

Az előrejelzés szerint szombaton általában csak rövidebb időre bukkanhat elő a nap, de délnyugaton kevesebb lesz a felhő, ott várható a legtöbb napsütés. Számottevő csapadék délutánig sehol sem lesz, majd délután és este az északi, északkeleti megyékben elszórtan kisebb eső, zápor előfordulhat.

Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet általában 3-9 Celsius-fok között alakul. Napközben 15-21 fokig melegszik a levegő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.