Időjárás-előrejelzés

Már most retteg Amerika, milyen lesz a tél - ahogy látjuk, elég rossz

Természetesen az átlagosnál melegebb - de nem mindenhol, keleten bizony egyre hidegebb lesz.

2017.09.22 21:30ma.hu
hirdetés

A meteorológusok utána néztek, milyen időjárásra lehet számítani Észak-Amerika területén, miután a hurrikánszezonban több forgószél is letarolta egy-egy részét a kontinensnek és a karibi térségnek. Az elkövetkező hónapok időjárását nagyban befolyásolja majd az őszre kialakuló El Niño jelenség ellentettje, a normálisnál hidegebb tengerfelszínt jelentő La Niña, amely ugyancsak a Csendes-óceán trópusi területeinek középső és keleti részén fordul elő. Emiatt a hőmérséklet az északi és keleti államok téli időszakában az átlag alá eshet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.