Hurrikán

Elnéptelenedett Miami, a világváros

Így nézett ki Florida legnépesebb városa, mielőtt lecsapott rá Irma - tényleg megdöbbentő, mivé lesz egy metropolisz pillanatok alatt...

2017.09.10 21:45ma.hu

Tudta?

Miami világváros, ugyanis fontos szerepe van adóügyi, kereskedelmi, médiai, szórakoztatási és nemzetközi kereskedelmi szempontból. Székhelye több cégnek, banknak és televízió stúdiónak. A város kikötője világszerte ismert, egyike a legnagyobb befogadóképességű kikötőknek a világon. Miami ad otthont Florida állam felhőkarcolóinak 9/10-edének. Az Egyesült Államok harmadik leggazdagabb városa, és világszerte ezen a listán a 22. pozíciót foglalja el. Egyébként Miami az Egyesült Államok egyetlen olyan városa, amelyet egy nő alapított, Julia Tuttle személyében, aki egy Clevelandből származó citruskereskedő volt.

A népszerű turistaközpont, a sosem alvó, élén város, ami folyamatosan nyüzsög, az egy elhagyatott településsé, majd vízivárossá vált.

Aztán Irma lecsapott és ellepte az egész várost az óceán vize

Nézze meg a többi elképesztő felvételt! >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.